OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2747990
Menu
39302
Main Description
2799806
Οι εγγραφές για το καλοκαίρι 2024 ξεκίνησαν!
Banner
73694
Horizontal Image Area
2800358

Πληροφορική - Χαιρετισμός


Τα Κέντρα Πληροφορικής Ντουρτουρέκα σας απευθύνουν ειλικρινή χαιρετισμό και θερμά σας καλωσορίζουν!

Ο όμιλος Ντουρτουρεκα μέσα από τα 40 χρόνια εμπειρίας στην Ξενόγλωσση και Μέση Εκπαίδευση δεν θα μπορούσε να μείνει απλά παρατηρητής σε ότι αφορά την εξέλιξη της τεχνολογίας και της πληροφορικής που σαν ζωντανός οργανισμός εξελίσσεται και μεταλλάσσεται συνεχώς. Τα τελευταία χρόνια λοιπόν, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις, των ανά δεκαετιών χιλιάδων μαθητών μας, συμμετέχουμε ενεργά στην εκπαίδευση της πληροφορικής και προσφέρουμε πληθώρα προγραμμάτων και εφαρμογών με γνώμονα πάντα την σωστή καθοδήγηση και κατάρτιση των μαθητών μας.

Η πληροφορική ερευνά τα θεωρητικά θεμέλια και τη φύση των πληροφοριών, των αλγορίθμων και των υπολογισμών, καθώς και τις τεχνολογικές εφαρμογές τους σε αυτοματοποιημένα υπολογιστικά συστήματα. Αυτά είναι κατασκευές σχεδιασμένες με στόχο την αποδοτική, μηχανική εκτέλεση αλγορίθμων και τη διαχείριση κατάλληλα κωδικοποιημένων πληροφοριών.

Οι όλο και περισσότερες απαιτήσεις και δραστηριότητες των σύγχρονων μικρών η μεγάλων επιχειρήσεων, οργανισμών και ιδρυμάτων έγιναν πολυσύνθετες, και επέβαλαν έτσι την τάχιστη ανάπτυξη των Η/Υ, καθώς και τη ραγδαία εξέλιξη στην τεχνολογία και στις εφαρμογές που έχουν να
κάνουν μ’ αυτούς. Προορισμός μας είναι η υψηλού επιπέδου εκπαίδευση με απώτερο σκοπό την πιστοποίηση από τους μεγαλύτερους φορείς παγκοσμίως, αποκτώντας έτσι τα κατάλληλα εφόδια και πλεονεκτήματα στην αγορά εργασίας και όχι μόνο.

Τα Μαθήματα Πληροφορικής μας λοιπόν , ποικίλουν , ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του κάθε ενδιαφερόμενου με απώτερο σκοπό την πολυδιάστατη διδασκαλία ,παρέχοντας έτσι τις κατάλληλες δεξιότητες για την εκπαίδευση και επαγγελτική κατάρτιση των μαθητών μας.
Προσπαθούμε πάντα να υπάρχουν ευέλικτα προγράμματα, τα οποία να ανταποκρίνονται στις όλο ένα και μεγαλύτερες ανάγκες τις καθημερινότητας αλλά κατά επέκταση του 21 ου αιώνα.

Αρχίζοντας λοιπόν την παρακολούθηση των προγραμμάτων πληροφορικής Ντουρτουρέκα , μπαίνεις στον δρόμο της ταχύτατης εξέλιξης ώστε να ανταποκριθείς σε μία ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά, εμπλουτίζοντας δεξιότητες , γνώσεις και εμπειρίες και φυσικά ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό.

Horizontal Image Area
73697

H Σημασία της πληροφορικής στον Σύγχρονο Κόσμο


 Read more

 

Vertical Image Area
113842

Τα προγράμματα εκπαίδευσης πληροφορικής που υλοποιούμε στα κέντρα μας είναι κατάλληλα  σχεδιασμένα έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες όχι μόνο των εκπαιδευομένων μαθητών μας αλλά  και των υψηλόβαθμων στελεχών που απαρτίζουν και πλαισιώνουν μια επιχείρηση.


Για μια επιτυχημένη εκπαιδευτική πορεία πρέπει να πληρούνται κάποιες βασικές προϋποθέσεις όπως :

♦ Τα συστήματα διδασκαλίας, ο άρτιος  εξοπλισμός με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, καθώς και οι κατάλληλες ιδανικά διαμορφωμένες κτιριακές εγκαταστάσεις και αίθουσες.
♦ Την μοναδική μεθοδολογία  και στον τρόπο που παρέχεται  η εκπαίδευση.
την αφοσίωση και το πραγματικό προσωπικό ενδιαφέρον των εκπαιδευτών που με αυστηρά κριτήρια γνώσεων, υπευθυνότητας, σοβαρότητας αλλά και διάθεσης συμβαλουν τα μεγιστα για την διεκπεραίωση του έργο που αναλαμβάνουν.
♦ Στην χρήση νέων σύγχρονων τεχνολογιών εκπαίδευσης,
( διαδραστικοί πίνακες κτλ.).

♦ Στη δυνατότητα παροχής έγκυρων γνώσεων και πιστοποιήσεων.

Main Description
113882

Οι δημοφιλέστερες εφαρμογές και  τεχνολογίες της πληροφορικής τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο κατηγοριοποιούνται στους εξής παρακάτω τομείς:

Vertical Image Area
113877

Microsoft Office Basic

Microsoft Office Expert

Web Design

 ECDL

Vertical Image Area
113879

DTP (Desktop Publishing)

Σχεδιαστικά Πακέτα

Γλώσσες Προγραμματισμού

Ποιστοποιήσεις ΑΣΕΠ

Main Description
113880


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν έχετε απορίες, σχετικά με το Κέντρο Πληροφορικής, συμπληρώστε το αίτημά σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Contact Us
113881

Footer
39307